سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۶

حجت الاسلام موسوی:کانون های فرهنگی هنری مساجد سنگر مقابله هجمه های دشمنان هستند.

به گزارش «کانون سبحان»؛ حجت الاسلام سید علی موسوی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد لرستان در گفت و گو با  شبستان در خرم آباد، با گرامیداشت سالروز تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد، گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد پایگاه مهم دینی، انسان سازی و تربیت است. وی با بیان اینکه مقابله با […]

بیانیه دبیرخانه کانون های مساجد لرستان به مناسبت۲۲ بهمن۹۵

به گزارش «کانون سبحان»؛ در این بیانیه دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان لرستان، آمده است:۲۲ بهمن یادآور حادثه بزرگی است که در بهمن ماه سال ۵۷ در سایه وجدان بیدار ملت و با تکیه بر اصل ولایت محوری، دنیای استکبار و استبداد را در دهم شکست و با شعار آزادی، استقلال و جمهوری […]

کد خبر:8168 | بازدید: 669
تاریخ انتشار:۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۲ ب.ظ
پرينت خبر: چاپ مطلب

تاثیر شگرف تغذیه در نوزادی بر بروز چاقی در بزرگسالی

به گزارش “کانون سبحان”؛ طی دهه گذشته چاقی در سراسر جهان افزایش چشمگیری داشته است و این در حالی است که تغذیه جمعیت های مختف الگوی کم چرب پیدا کرده است (۳-۱)؛ علت چیست؟ یافته های دانشمندان علوم تغذیه مرکز UREN فرانسه، نشان می دهد که استفاده از ترکیبات غذایی غنی از پروتئین در نوزادان […]

ghazaye-kodak-660x319به گزارش “کانون سبحان”؛ طی دهه گذشته چاقی در سراسر جهان افزایش چشمگیری داشته است و این در حالی است که تغذیه جمعیت های مختف الگوی کم چرب پیدا کرده است (۳-۱)؛ علت چیست؟

یافته های دانشمندان علوم تغذیه مرکز UREN فرانسه، نشان می دهد که استفاده از ترکیبات غذایی غنی از پروتئین در نوزادان می تواند باعث افزایش وزن آنها در سن کودکی شود (۴). نتیجه آخرین پژوهشهای آنان نشان می دهد که در صورتی که تغذیه نوزاد در دو سال اول زندگی حاوی چربی های سالم باشد، می تواند از بروز چاقی در سنین بزرگسالی جلوگیری کند! به عبارت دیگر احتمال چاقی در افرادی که در سنین اولیه زندگی تغذیه کم چرب داشته باشند، افزایش می یابد(۵). تغذیه می­تواند بصورت مستقیم با تغییر موازنه تولید انرژی بدن یا بصورت غیرمستقیم با واسطه هورمون های تنظیم کننده وزن بدن با کمک مکانیسم های اپی ژنتیک بر روی توده بدنی تاثیرگذار باشد. مقاومت به لپتین (مهمترین هورمون تنظیم کننده چربی بدن) یکی از مکانیسمهای مهمی است که با واسطه آن تغذیه در دوران نوزادی می تواند در شکل گیری توده چربی بدن موثر باشد (۵).

بر پایه معیار سازمان غذا و کشاورزی (FAO) پنجاه درصد، انرژی نوزاد در ۶ ماهه اول نوزادی بایستی از چربی تامین شود و تا سن ۲ سالگی این مقدار به ۳۵% برسد (۶). این در حالی است که امروزه، کودکان چه در کشورهای توسعه یافته و چه در کشورهای در حال توسعه چربی سالم کمتری مصرف می کنند (۷) و این هشداری برای اصلاح الگوی تغذیه و جلوگیری از تبعات آن در بزرگسالی است. متاسفانه امروزه رژیم غذایی پر کربوهیدرات (قند) و با پروتئین زیاد در الگوی غذایی ما وارد شده است و می طلبد که با آگاهی به این موضوع و تغذیه سالم و متناسب، از بروز افزایش وزن و چاقی جلوگیری نموده و راه پیشگیری از بروز بیماریها را در پیش بگیریم.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

rah
2015-04-27_132103
ogat94
104994_orig
104991_orig
2015-04-19_130338
2015-06-26_055049
2015-06-29_234100
2015-11-16_000503
2015-11-24_095018
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به "کانون فرهنگی و هنری سبحان مسجد جامع کوهدشت"می باشد.
طراحی: دیــــزاین