یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵

حجت الاسلام موسوی: مساجد همواره مورد حرکت های مهم و اساسی بوده اند.

به گزارش «کانون سبحان»؛ حجت الاسلام سید علی موسوی، مسئول دبیرخانه کانون های  فرهنگی وهنری مساجد استان لرستان در گفت و گو با خبرنگار  شبستان در خرم آباد، گفت: مسجد محل عبادت، بندگی و محل اجتماع و وحدت جهان اسلام است. وی، با اشاره به کارکرد های مساجد از صدر اسلام تاکنون، افزود: مساجد همواره […]

۳۱ مرداد آخرین مهلت ثبت نام جشنواره قرآنی مدهامتان در لرستان

به گزارش«کانون سبحان» به نقل از شبستان، حجت الاسلام سید علی موسوی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان لرستان، امروز(۲۷ مرداد) درجمع خبرنگاران، گفت: مهلت ثبت نان اینترتی در جشنواره قرآنی مدهامتان تا ۳۱ مرداد تمدید شده است. وی افزود:  تاکنون  حدود ۴۰۰نفراز اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان به […]

کد خبر:8186 | بازدید: 446
تاریخ انتشار:۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۳ ب.ظ
پرينت خبر: چاپ مطلب

طرز تهیه آش انار

سرویس آشپزخانه  سنتی“کانون سبحان”؛  مواد لازم: ۱٫برنج ………………………………………….. یک پیمانه (۲۰۰) گرم ۲٫سبزی آش (گزنه، تره، جعفری، گشنیز، نعناع) یک کیلو ۳٫لپه …………………………………………….. ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری (پیمانه) ۴٫پیاز سرخ کرده …………………………… ۳ تا ۴ قاشخ سوپ خوری ۵٫گوشت چرخ کرده گوسفندی ………… ۳۰۰ گرم ۶٫انار …………………………………………… ۲ کیلو (یا رب انار یک لیوان) […]

ashe-anar-2سرویس آشپزخانه  سنتی“کانون سبحان”؛ 

مواد لازم:

۱٫برنج ………………………………………….. یک پیمانه (۲۰۰) گرم

۲٫سبزی آش (گزنه، تره، جعفری، گشنیز، نعناع) یک کیلو

۳٫لپه …………………………………………….. ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری (پیمانه)

۴٫پیاز سرخ کرده …………………………… ۳ تا ۴ قاشخ سوپ خوری

۵٫گوشت چرخ کرده گوسفندی ………… ۳۰۰ گرم

۶٫انار …………………………………………… ۲ کیلو (یا رب انار یک لیوان)

۷٫گلپر …………………………………………… یک تا دو قاشق سوپ خوری

۸٫روغن کنجد ……………………………….. ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری

۹٫نمک و فلفل ………………………………… به مقدار کافی

طرز تهیه:

لپه و پیاز را در روغن کنجد سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب را در قابلمه مسی ریخته و روی شعله ملایم می‌گذاریم کمی نمک و فلفل اضافه می‌کنیم تا لپه نیم‏پز شود. سپس برنج را شسته و داخل قابلمه می‌ریزیم. در فاصله‌ای که برنج کاملاً پخته می‌شود. گوشت چرخ کرده را با دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم و به شکل کوفته‌های کوچک در می‌آوریم. سپس کوفته‌ها را داخل آش ریخته و سبزی را پس از شستن و خرد کردن به مایه آش اضافه می‌کنیم و با شعله‏ی ملایم می‏جوشانیم. برنج آش باید کاملاً بپزد و لعاب بیاندازد آب انار را گرفته و داخل آش می‌ریزیم. درآخر گلپر را به آش اضافه می‌کنیم پس از اینکه آش را در ظرف ریختیم با کمی نعناع داغ تزئین می‌کنیم.

آش آب غوره

این آش مانند آش انار تهیه می‌شود. و چاشنی آن آب غوره است می‌توان به جای کوفته‌ها یک جوجه خروس یا ماهیچه گوسفندی را بپزیم و استخوان‌های آن را جدا کرده و گوشت آن را بکوبیم یا ریش ریش کنیم و به آش اضافه کنیم.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

rah
2015-04-27_132103
ogat94
104994_orig
104991_orig
2015-04-19_130338
2015-06-26_055049
2015-06-29_234100
2015-11-16_000503
2015-11-24_095018
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به "کانون فرهنگی و هنری سبحان مسجد جامع کوهدشت"می باشد.
طراحی: دیــــزاین