• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 24 April - 2024

عکس/«برترین تصاویر نجومی سال ۲۰۱۵ میلادی»

  • کد خبر : 17191
  • ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰:۵۴
عکس/«برترین تصاویر نجومی سال ۲۰۱۵ میلادی»

به گزارش “کانون سبحان”؛  برترین تصاویر نجومی سال ۲۰۱۵ میلادی انتخاب شده اند اما انتخاب تصویر نهایی به سپتامبر سال جاری موکول شده است تا برترین های این حوزه در مسابقه رصدخانه سلطنتی گرینویچ به رقابت با یکدیگر بپردازند. * سحابی رز (Roseta-NBv۵) _ در میان ابرهای گاز و غبار کیهانی این تنها سحابی رزتا […]

به گزارش “کانون سبحان”؛  برترین تصاویر نجومی سال ۲۰۱۵ میلادی انتخاب شده اند اما انتخاب تصویر نهایی به سپتامبر سال جاری موکول شده است تا برترین های این حوزه در مسابقه رصدخانه سلطنتی گرینویچ به رقابت با یکدیگر بپردازند.

* سحابی رز (Roseta-NBv۵) _ 
در میان ابرهای گاز و غبار کیهانی این تنها سحابی رزتا نیست که تصویری از گل را به ذهن می‌ آورد اما مشهورترین سحابی از این گروه است.

* سحابی رز (Roseta-NBv۵) _ در میان ابرهای گاز و غبار کیهانی این تنها سحابی رزتا نیست که تصویری از گل را به ذهن می‌ آورد اما مشهورترین سحابی از این گروه است.
* سحابی IC۴۴۳ _ 

در صورت فلکی جوزا، IC۴۴۳ باقیمانده یک انفجار ابر نواختری بی‌ نهایت بزرگ در حدود ۳۰۰۰۰ سال پیش است.

* سحابی IC۴۴۳ _ در صورت فلکی جوزا، IC۴۴۳ باقیمانده یک انفجار ابر نواختری بی‌ نهایت بزرگ در حدود ۳۰۰۰۰ سال پیش است.
* ردپای ستارگان بر فراز دریاچه سبز _ 
ردپای ستارگان؛ آسمان کمپی که با آتش در کنار دریاچه ای سبز در Hoover Wilderness ایالت کالیفرنیا روشن شده را چراغانی کرده است.

* ردپای ستارگان بر فراز دریاچه سبز _ ردپای ستارگان؛ آسمان کمپی که با آتش در کنار دریاچه ای سبز در Hoover Wilderness ایالت کالیفرنیا روشن شده را چراغانی کرده است.
* Motind _ 
شفق‌ های قطبی در دو رنگ اصلی سبز و بنفش بر فراز قله Senja قرار گرفته‌ اند. رنگ سبز ناشی از برهم‌ کنش ذرات باردار خورشیدی با مولکول های اکسیژن و رنگ بنفش نیز ناشی از برهم‌کنش آنها با مولکول های نیتروژن است.

* Motind _ شفق‌ های قطبی در دو رنگ اصلی سبز و بنفش بر فراز قله Senja قرار گرفته‌ اند. رنگ سبز ناشی از برهم‌ کنش ذرات باردار خورشیدی با مولکول های اکسیژن و رنگ بنفش نیز ناشی از برهم‌کنش آنها با مولکول های نیتروژن است.
* پانورامای شفق قطبی _ 
شفق قطبی واضحی که بر فراز فلات Lyngen، طولانی‌ترین فلات نروژ ثبت شده است. شفق قطبی ( Aurora) یکی از پدیده‌ های جوی کره زمین است، این پدیده ظهور نورهای رنگین و متحرک در آسمان شب است و معمولا در عرض‌ های نزدیک به دو قطب زمین که بر اثر برخورد ذرات باردار باد خورشیدی و یونیزه شدن مولکول‌ های موجود در یونوسفر زمین به وجود می‌ آید.

شفق‌ های قطبی نورهای زیبایی هستند که به طور طبیعی در آسمان دیده می‌ شوند.

* پانورامای شفق قطبی _ شفق قطبی واضحی که بر فراز فلات Lyngen، طولانی‌ترین فلات نروژ ثبت شده است. شفق قطبی ( Aurora) یکی از پدیده‌ های جوی کره زمین است، این پدیده ظهور نورهای رنگین و متحرک در آسمان شب است و معمولا در عرض‌ های نزدیک به دو قطب زمین که بر اثر برخورد ذرات باردار باد خورشیدی و یونیزه شدن مولکول‌ های موجود در یونوسفر زمین به وجود می‌ آید. شفق‌ های قطبی نورهای زیبایی هستند که به طور طبیعی در آسمان دیده می‌ شوند.
* دنباله‌ دار لاو‌جوی _ 

دنباله‌ دار لاو‌جوی (Lovejoy) یا C/۲۰۱۴Q۲ در نوامبر ۲۰۱۱ توسط «تری لاو‌جوی» منجم آماتور استرالیایی کشف شد؛ این دنباله‌ دار از محلی به نام ابر اورت (Oort Cloud) سرچشمه می‌ گیرد که در فاصله ۱۰ هزار برابر دورتر از فاصله زمین تا خورشید واقع شده است. در اوایل سال ۲۰۱۵ میلادی، این دنباله‌ دار توسط ابزارهای اپتیکی و در برخی شرایط خاص با چشم غیر مسلح قابل رویت بود.

* دنباله‌ دار لاو‌جوی _ دنباله‌ دار لاو‌جوی (Lovejoy) یا C/۲۰۱۴Q۲ در نوامبر ۲۰۱۱ توسط «تری لاو‌جوی» منجم آماتور استرالیایی کشف شد؛ این دنباله‌ دار از محلی به نام ابر اورت (Oort Cloud) سرچشمه می‌ گیرد که در فاصله ۱۰ هزار برابر دورتر از فاصله زمین تا خورشید واقع شده است. در اوایل سال ۲۰۱۵ میلادی، این دنباله‌ دار توسط ابزارهای اپتیکی و در برخی شرایط خاص با چشم غیر مسلح قابل رویت بود.
لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=17191

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.