شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵

حجت الاسلام موسوی: مساجد همواره مورد حرکت های مهم و اساسی بوده اند.

به گزارش «کانون سبحان»؛ حجت الاسلام سید علی موسوی، مسئول دبیرخانه کانون های  فرهنگی وهنری مساجد استان لرستان در گفت و گو با خبرنگار  شبستان در خرم آباد، گفت: مسجد محل عبادت، بندگی و محل اجتماع و وحدت جهان اسلام است. وی، با اشاره به کارکرد های مساجد از صدر اسلام تاکنون، افزود: مساجد همواره […]

۳۱ مرداد آخرین مهلت ثبت نام جشنواره قرآنی مدهامتان در لرستان

به گزارش«کانون سبحان» به نقل از شبستان، حجت الاسلام سید علی موسوی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان لرستان، امروز(۲۷ مرداد) درجمع خبرنگاران، گفت: مهلت ثبت نان اینترتی در جشنواره قرآنی مدهامتان تا ۳۱ مرداد تمدید شده است. وی افزود:  تاکنون  حدود ۴۰۰نفراز اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان به […]

کد خبر:5822 | بازدید: 92
تاریخ انتشار:۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۶ ب.ظ
پرينت خبر: چاپ مطلب

بهترین روغن های موجود +بهترین های دیگر

نوره (واجبی) • به فرموده امام رضا (ع) استفاده از نوره باعث ایجاد علاقه در بین زن و مرد می شود. و اگر زیر بغل گذاشته شود شانه را قوی و دید را زیاد می کند. • سه ماده حیاطی که در نوره وجود دارد شامل: آرسنیک، آهک و گوگرد است. که در این میان […]

نوره (واجبی)

• به فرموده امام رضا (ع) استفاده از نوره باعث ایجاد علاقه در بین زن و مرد می شود. و اگر زیر بغل گذاشته شود شانه را قوی و دید را زیاد می کند.

• سه ماده حیاطی که در نوره وجود دارد شامل: آرسنیک، آهک و گوگرد است. که در این میان آرسنیک ماده ای است که در شیمی درمانی های امروزی از آن استفاده می شود و ضد سرطان است.

• کسی که از نوره استفاده می کند دچار رماتیسم و سرطان خون نمی گردد.

روغن:

• روغن خوب روغنی است که در برابر گرما مقاوم بوده و حرارت باعث انجماد آن نشود و در آن چسبندگی ایجاد نکند.

1423207427_2015-02-05_232115

بهترین روغن های خوراکی سرخ کردنی:

۱- روغن زیتون

۲- روغن کنجد

۳- روغن محلی

۴- روغن دنبه گوسفند

• این روغن ها دارای طبیعتی گرم و مرطوب (دموی) هستند.

• غیر از این چهار مورد بالا بقیه روغن ها چون طبیعتی سرد و خشک (سودایی) دارند خطرناک هستند.

• روغن های محلی یا روغن زرد برای ازبین بردن لکه های سیاه پوست مفید و موثر است.

• روغن کنجد تا ۲۵۰ درجه سانتیگراد حرارت را تحمل می کند

• روغن دنبه باعث لاغری، آرامش اعصاب و زیبایی صورت می شود.

• نحوه درست کردن روغن دنبه: دنبه را خرد کرده به مدت ۲۴ ساعت در آب نمک می خوابانیم سپس در یک قابلمه مسی را آب یا شیر آن را می جوشانیم. سپس کل آن تبدیل به روغن می شود. البته ضایعات آن را می توان از آن خارج کرد.

• غذایی که با این روغن ها سرخ می شوند (سرخ کردنی ها) دارای طبیعت تابستانی هستند و باعث خشکی و لاغری می شوند.

• افرادی که تری گلیسرید آنها بالاست، حتی کسانی که تری گلیسرید آنها بین ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ است، اگر تا سه ماه از روغن کنجد استفاده کنند، چربی آنها پایین می آید. و در صورت ادامه دادن این روش منجر به بهبود آنها خواهد شد.

• کره های محلی طبیعت آنها بهاری است و باعث تنظیم چربی خون بدن می شوند.

• روغنی که طبیعت آن سرد است برای مصارف صنعتی مفید است، نه برای مصرف انسان.

• روغن های صنعتی که به عنوان روغن خوراکی مصرف می شوند در دمای ۴۰ درجه سانتیگراد در کبد منجمد می شوند.

• روغن کانولا (کانادا + اویل): روغنی است که از گیاه منداب (کلزا) تهیه می شود. روغنی است صنعتی که توصیه می شود که حتی حیوانات هم از این گیاه تغذیه نکنند زیرا باعث وحشی شدن حیوان می شود.

• این که گفته می شود کسانی که جراحی قلب انجام دادند از روغن کانولا استفاده کنند کاملاً اشتباه است و حاصل اندیشه های صهیونیستی است

• در سنین بالاتر از ۳۵ باید در مصرف چربی ها دقت کرد.

عسل:

• در زمان بارداری حتماً عسل مصرف کنید. و حتی وقتی که نوزاد به دنیا آمد به دور سینه عسل زده و سپس سینه را در دهان نوزاد قرار دهید.

• مادرانی که در زمان بارداری دچار کمبود آهن می شوند بهتر است به جای استفاده از قرص آهن از عسل استفاده کنند و بعد از تولد نوزاد نیز مصرف عسل را به هر نحو ممکن ادامه دهند. زیرا استفاده از قرص آهن در زمان بارداری باعث بیش فعال شدن کودکان شده که اگر به قطره ویتامین هم همراه باشد باعث عقب ماندگی ذهنی کودکان نیز می شود.

• افرادی که کارهای فکری زیادی می کنند، چهار قسمت ارده را با یک قسمت عسل مخلوط کرده و بخورند. این بهترین غذا برای صبحانه است.

• قندک ها یا همان شکرک در عسل نشانه وجود شکر در عسل نیست. برخلاف تصور همگان، عسلی که شکرک بزند عسل خوبی است. فروشندگان برای اینکه عسل آنها قندک نزند و بتوانند عسل خود را بفروشند عسل را داغ می کنند تا قندک آن آب شود. با انجام این کار عسل سالم و مقوی تبدیل به عسل مرده شده و خاصیت خود را از دست می دهد.

• بهترین عسل عسلی است که رس ببندد.

• عسل بسته به نوع تغذیه زنبور، رنگ و بو و مزه آن تغییر می کند.

• در صورت قندک بستن عسل اگر خواستیم قندک آن را باز کنیم باید عسل را با شیشه درون آب سرد قرار داده و سپس آرام آرام شروع به گرم کردن آب کنیم تا عسل شل شود و حالت عادی به خود بگیرد.

حسن کرمی / سرویس طب سنتی “کانون سبحان”

دیدگاه ها (۱ دیدگاه)


  1. رضا

    با تشکر از آقای حسن کرمی

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

rah
2015-04-27_132103
ogat94
104994_orig
104991_orig
2015-04-19_130338
2015-06-26_055049
2015-06-29_234100
2015-11-16_000503
2015-11-24_095018
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به "کانون فرهنگی و هنری سبحان مسجد جامع کوهدشت"می باشد.
طراحی: دیــــزاین