رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: سکوت کشورهای حامی حقوق بشر در مورد حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان قابلبخشش نیست.
امامجمعه کوهدشت گفت: پستهای مهم و کلیدی در اختیار افراد بیتفاوت نباشد،بلکه بایستی به افراد مؤمن و دلسوز سپرده شود.
اولیت اصلی در زندگی سلامتی است
به گزارش کانون سبحان، مهرداد فتحی بیرانوند در حاشیه برگزاری دومین جشنواره پپی در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهار کرد: سازمان محیطزیست برای روز هوای پاک هرسال برنامههایی متنوعی در راستای انتقال پیامهای محیط زیستی به مردم را دارد و در این زمینه برنامههایی در شهرهای لرستان اجرا میکنیم.
وی افزود: شعار این روز «هوای پاک مسئولان و مردم» است و به معنای این هست که همه ما در پاک نگهداشتن هوا وظیفهداریم.
مدیرکل حفاظت محیطزیست لرستان با اشاره به اینکه سالانه میلیونها نفر براثر آلودگی هوا جان خود را از دست میدهند، اظهار داشت: این جشنواره پپی باشکوه خوبی در شهرستان و با ارائه برنامههای متنوعی با حضور اکثر مسئولان برگزار شد
وی با اشاره به اولویت سلامتی در زندگی، گفت: امیدواریم به همت مردم هیچ روزی آلاینده و ریزگردهایی که سلامتی مردم را در خطر قرار می دهد، وجود نداشته باشد.
انتهای پیام/