گروه : طب سنتی
ساعت : ۱۹:۱۴
شناسه : 14317
تاریخ : ۲۷ خرداد ۱۳۹۴
با چه میوه‌هایی ضعف بدن در ماه رمضان رفع می شود؟ با چه میوه‌هایی ضعف بدن در ماه رمضان رفع می شود؟

به گزارش “کانون سبحان”؛برلیانت بزرگمهر، رئیس انجمن تغذیه ایران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از میوه‌ها و سبزی‌ها به طور مختلف شامل سالاد، پخته و تازه برای همه گروه‌های سنی در تمام روزهای سال توصیه می‌شود که این امر در ماه رمضان بسیار اهمیت پیدا می‌کند. اثر میوه‌ها […]

به گزارش “کانون سبحان”؛برلیانت بزرگمهر، رئیس انجمن تغذیه ایران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از میوه‌ها و سبزی‌ها به طور مختلف شامل سالاد، پخته و تازه برای همه گروه‌های سنی در تمام روزهای سال توصیه می‌شود که این امر در ماه رمضان بسیار اهمیت پیدا می‌کند.
2015-06-17_074038
اثر میوه‌ها و سبزی‌ها در بدن
تأکید بر مصرف میوه‌ها و سبزیجات به خصوص در دوران روزه‌داری به این دلایل می‌باشد.بزرگمهر در این خصوص تصریح کرد: سبزی‌ها و میوه‌های تازه به دلیل وجود فیبر از یبوست جلوگیری می‌کنند، همچنین میوه‌ها و سبزی‌ها به دلیل داشتن مواد معدنی بالا از ضعف شخص در طول دوره روزه‌داری جلوگیری می‌کند و به دلیل وجود آب در ساختار میوه‌ها و سبزی‌ها به رفع تشنگی هم کمک شایانی می‌کند.
بزرگمهر در خصوص میزان استفاده از میوه‌ها و سبزی‌ها هم افزود: توصیه می‌شود روزانه 5-3 واحد سبزی به صورت‌های مختلف و 4-2 واحد میوه در انواع مختلف استفاده شود.این واحدهای توصیه شده می‌تواند به عنوان مثال به ازای هر میوه بزرگتر 1 واحد منظور شود و برای میوه‌های کوچکتر نصف لیوان از اینگونه میوه‌ها یک واحد غذایی محسوب می‌شود.
وی در پایان به حفظ فعالیت روزه‌داران هم اشاره کرد و گفت: در این ایام به دلیل برخی عادات غذایی نادرست مانند مصرف زیاد شیرینی (زولوبیا و بامیه) امکان افزایش وزن، زیاد خواهد بود بنابر این روزه‌داران نباید انجام فعالیت‌های روزانه را قطع کنند و با حفظ ترکیب و تناسب غذایی در این دوران می‌توان بدون بروز مشکلی، ایامی بی‌دغدغه‌ای را سپری کرد.