گروه : آشپز خانه سنتی » طب سنتی » علمی و پزشکی
ساعت : ۲۳:۴۳
شناسه : 6337
تاریخ : ۰۲ فروردین ۱۳۹۴
یک نسخه مخلوط چای ایرانی یک نسخه مخلوط چای ایرانی

کانون سبحان کوهدشت / حسن کرمی: ترکیبات: ریوند چینی (یک بند انگشت) + چوب دارچین (یک انگشت سبابه)+ هل (۳ عدد)+ گل گاو زبان (یک مشت)+ گل سرخ (نصف مشت یا دو قاشق غذاخوری) + سنبل الطیب (یک تکه به اندازۀ ۲ بند انگشت)+ لیمو عمانی (۲ عدد از وسط نصف گردد.) طرز تهیه: تمام […]

damnoosh-1کانون سبحان کوهدشت / حسن کرمی:

ترکیبات: ریوند چینی (یک بند انگشت) + چوب دارچین (یک انگشت سبابه)+ هل (۳ عدد)+ گل گاو زبان (یک مشت)+ گل سرخ (نصف مشت یا دو قاشق غذاخوری) + سنبل الطیب (یک تکه به اندازۀ ۲ بند انگشت)+ لیمو عمانی (۲ عدد از وسط نصف گردد.)

طرز تهیه: تمام موارد را با آب سرد یا ولرم مخلوط کرده پس از چنگ زدن آن را بشوئید و سپس آن را با آب سرد یا ولرم بر روی شعلۀ کم به مدت دو ساعت و یا بیشتر نهاده شود تا زمانی که کاملا رنگ آن تغییر کند.

سپس می توانید آن را به حالت دم شده نگهداری کنید و در چند روز پیاپی آن را گرم کرده و با آب جوش به رنگ دلخواه در آورده و میل نمایید.

نکته:

– این چای حتی اگر هر روز یک بار هم گرم شود، خراب نمی شود.

– بعد از دم کشیدن کامل حتماً چای را از صافی گذرانده و تفاله آن را جدا کنید