گروه : آشپز خانه سنتی
ساعت : ۱۲:۲۹
شناسه : 8182
تاریخ : ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۴
طرز تهیه آبگوشت بزباش طرز تهیه آبگوشت بزباش

سرویس آشپزخانه  سنتی“کانون سبحان”؛ مواد لازم: 1.گوشت ماهیچه یا سردست با استخوان (گوسفندی وکمی دنبه) ۷۵۰ گرم 2.تره و جعفری و شنبلیله ……………………….. نیم کیلو 3.لوبیا قرمز یا چشم بلبلی ……………………….. ۱۵۰ گرم 4.لیمو عمانی ………………………………………….. ۴ تا ۵ عدد 5.روغن کنجد ………………………………………… ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری 6.پیاز متوسط ……………………………………….. یک عدد 7.نمک […]

bozbash--660x319سرویس آشپزخانه  سنتی“کانون سبحان”؛

مواد لازم:
1.گوشت ماهیچه یا سردست با استخوان (گوسفندی وکمی دنبه) ۷۵۰ گرم
2.تره و جعفری و شنبلیله ……………………….. نیم کیلو
3.لوبیا قرمز یا چشم بلبلی ……………………….. ۱۵۰ گرم
4.لیمو عمانی ………………………………………….. ۴ تا ۵ عدد
5.روغن کنجد ………………………………………… ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
6.پیاز متوسط ……………………………………….. یک عدد
7.نمک و فلفل ………………………………………… به مقدار کافی
8.زردچوبه ……………………………………………. یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با لوبیا و پیاز مخلوط کرده در ۵ تا ۶ لیوان آب روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا گوشت نیم پز شود. سپس هسته‌های لیمو را جدا کرده و داخل مواد می‌ریزیم سپس سبزی خرد شده را با روغن کمی سرخ می‌نماییم و داخل گوشت می‌ریزیم تا گوشت کاملاً بپزد. کمی نمک و فلفل و زردچوببه به آن اضافه می‌کنیم.