گروه : آشپز خانه سنتی » طب سنتی
ساعت : ۱۲:۳۳
شناسه : 8186
تاریخ : ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۴
طرز تهیه آش انار طرز تهیه آش انار

سرویس آشپزخانه  سنتی“کانون سبحان”؛  مواد لازم: 1.برنج ………………………………………….. یک پیمانه (۲۰۰) گرم 2.سبزی آش (گزنه، تره، جعفری، گشنیز، نعناع) یک کیلو 3.لپه …………………………………………….. ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری (پیمانه) 4.پیاز سرخ کرده …………………………… ۳ تا ۴ قاشخ سوپ خوری 5.گوشت چرخ کرده گوسفندی ………… ۳۰۰ گرم 6.انار …………………………………………… ۲ کیلو (یا رب انار یک لیوان) […]

ashe-anar-2سرویس آشپزخانه  سنتی“کانون سبحان”؛ 

مواد لازم:

1.برنج ………………………………………….. یک پیمانه (۲۰۰) گرم

2.سبزی آش (گزنه، تره، جعفری، گشنیز، نعناع) یک کیلو

3.لپه …………………………………………….. ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری (پیمانه)

4.پیاز سرخ کرده …………………………… ۳ تا ۴ قاشخ سوپ خوری

5.گوشت چرخ کرده گوسفندی ………… ۳۰۰ گرم

6.انار …………………………………………… ۲ کیلو (یا رب انار یک لیوان)

7.گلپر …………………………………………… یک تا دو قاشق سوپ خوری

8.روغن کنجد ……………………………….. ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری

9.نمک و فلفل ………………………………… به مقدار کافی

طرز تهیه:

لپه و پیاز را در روغن کنجد سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب را در قابلمه مسی ریخته و روی شعله ملایم می‌گذاریم کمی نمک و فلفل اضافه می‌کنیم تا لپه نیم‏پز شود. سپس برنج را شسته و داخل قابلمه می‌ریزیم. در فاصله‌ای که برنج کاملاً پخته می‌شود. گوشت چرخ کرده را با دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم و به شکل کوفته‌های کوچک در می‌آوریم. سپس کوفته‌ها را داخل آش ریخته و سبزی را پس از شستن و خرد کردن به مایه آش اضافه می‌کنیم و با شعله‏ی ملایم می‏جوشانیم. برنج آش باید کاملاً بپزد و لعاب بیاندازد آب انار را گرفته و داخل آش می‌ریزیم. درآخر گلپر را به آش اضافه می‌کنیم پس از اینکه آش را در ظرف ریختیم با کمی نعناع داغ تزئین می‌کنیم.

آش آب غوره

این آش مانند آش انار تهیه می‌شود. و چاشنی آن آب غوره است می‌توان به جای کوفته‌ها یک جوجه خروس یا ماهیچه گوسفندی را بپزیم و استخوان‌های آن را جدا کرده و گوشت آن را بکوبیم یا ریش ریش کنیم و به آش اضافه کنیم.