• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Tuesday - 23 April - 2024
خانه دسته‌بندی نشده

زبان دعا

  • کد خبر : 1432
  • ۱۱ تیر ۱۳۹۳ - ۲:۰۵

زبان دعا کانون  سبحان کوهدشت / براساس توصیه بزرگان دین استجابت دعا دارای شرایطی می باشد که از آنجمله می توان گفت ، برای مستجاب شدن دعا بایستی با زبانی دعا کرد که آن زبان گناه نکرده باشد . و البته تنها معصومین علیهم السلام بخاطر عصمت از گناه […] زبان دعا  کانون  سبحان کوهدشت […]

زبان دعا

کانون  سبحان کوهدشت / براساس توصیه بزرگان دین استجابت دعا دارای شرایطی می باشد که از آنجمله می توان گفت ، برای مستجاب شدن دعا بایستی با زبانی دعا کرد که آن زبان گناه نکرده باشد . و البته تنها معصومین علیهم السلام بخاطر عصمت از گناه […]

زبان دعا 

کانون  سبحان کوهدشت / براساس توصیه بزرگان دین استجابت دعا دارای شرایطی می باشد که از آنجمله می توان گفت ، برای مستجاب شدن دعا بایستی با زبانی دعا کرد که آن زبان گناه نکرده باشد .

 

کانون سبحان کوهدشت” src=”http://kanoonsobhan.ir/uploads/posts/1404306408_img12434226.jpg” alt=”زبان دعا / کانون سبحان کوهدشت” />


و البته تنها معصومین علیهم السلام بخاطر عصمت از گناهو خطاه و حتی اشتباه مصون و محفظ می باشند و دیگر انسانها بواسطه طبیعتشان و اینکه جایزالخطا بوده و هستند ، در طول زندگی خواسته و یا نخواسته و بعضا از روی جهل و نسیان مرتکب گناه ( صغیره یا کبیره ) می شوند .


با این اوصاف تکلیف دعا و وعده های خداوند چه می شود ؟ نا گفته پیداست که خداوند رحمان و رحیم هیچگاه از یاد بندگان خود غافل نبوده و در هر شرایطی لطف کریمانه اش را از انسانها دریغ نمی نماید چرا که خود دستور به دعا و نیایش داده ، تا جایی که می فرماید : ادعونی استجب لکم ( بخوانید مرا تا استجابت کنم شما را ) بنا براین جواز طلب و تقاضا را پروردگار عالمیان صادر کرده و لیکن ان قلت ما در این نوشتار منافاتی با اصل دعا نداشته بلکه شرط استجابت را در گرو پاک بودن زبان دعا بیان داشتیم و البه حق هم همین است ، چونکه با زبان آلوده به گناه و با زبانی که به راحتی تهمت و دروغ و … را در حق دیگران می راند ، نمیتوان دعا کرد .


خوشبختانه اولیاء دین و مکتب مترقی اسلام ناب هیچ دردی را بدون درمان و هیچ پرسشی را بدون جواب نگذاشته و چاره کار در در این مورد هم مشخص و معین کرده است ، بگونه ایی که بندگان خدا را به دعا در حق همدیگر توصیه نموده و قطعا هیچ کس با زبان دیگری مرتکب گناه نشده یا بعبارتی زبان هر شخص برای صاحب و مالک زبان گناه کرده ولی همین زبان نسبت به دیگران پاک می باشد ، چنانکه در کتاب الجواهر السنیه که کلیات حدیث قدسی است در باب هفتم ص ۱۴۶آمده خداوند به موسی(ع) وحی کرد: ای موسی، مرا با زبانی بخوان که گناه نکرده است.

موسی عرض کرد: خداوندا! آن زبان را از کجا بیاورم؟ خطاب آمد: با زبان دیگری مرا دعا کن بنا براین چنانچه دیگران را دعا کنیم ، اثر آلودگی زبان از بین رفته و به همین سبب است که حضرات معصومین فرموده اند که دعا در حق دیگران مستجاب می شود و البته در محاورات روزانه دائما شنیده ایم که افراد وقتی به هم می رسند از همدیگر التماس دعا دارند ، چون شخصی که از دیگری می خواهد که برای وی دعا کند از زبانی استفاده می کند که با آن گناهی نکرده است .


و شاید به همین خاطر است که حضرت فاطمه زهرا (س) می فرمد که : الجار ثم الدار ( یعنی اول همسایه و سپس خود ) حال که در ماه دعا و نیایش و ماه راز و نیاز به درگاه آن بی نیاز قرار داریم ، چه خوب است که همدیگر را از دعای خیر خود بی بهره نگذاریم و در حق هم دعا بکنیم تا دیگران هم در حق ما دعا بکنند و صد البته که سر آغاز همه ادعیه دعا برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقا و مولایمان حضرت بقیه الله الاعظم روحی و اواحنا لتراب مقدمه الفداء است .

 

 

نوشته شده توسط : اسماعیل جمیاری






لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=1432

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.